HTML

Ajándékkártya blog

Hasznos tudnivalók, ötletek, érdekességek ajándékkártyákról, fizetős kártyákról, fesztiválkártyákról. Weboldalaink: www.gift-card.hu, www.pontnekem.hu, www.festipay.hu

Friss topikok

...mert adni jó!

2012.12.28. 15:26 cardnet

Mi legyen a béna ajándékokkal?

Címkék: ajándék ötlet meglepetés


Mi idejében megmondtuk. Több bejegyzésben is foglalkoztunk a rettenetes, vagy felesleges ajándékokkal. Részletesen ecseteltük, hogyan is kerülhetők el a sértődések, veszekedések, hogyan okozható biztos öröm ajándékkártyák segítségével.

Természetesen voltak, akik nem olvastak minket, vagy nem hallgattak ránk, ezért most ott állnak néhány igazán ocsmány, használhatatlan, vagy csak felesleges ajándékkal. Miközben azon gondolkodnak, hogyan, kinek is lehetne ezeket elsózni (születésnap, névnap, orvos, autószerelő), vigaszul szeretnénk bemutatni néhány kincset a felülmúlhatatlan Mashable gyűjteményéből.

cat-bathing-suit.jpg

Minket igazán nem lehet macskaellenességgel vádolni (tessék csak nyugodtan megkérdezni a macskánkat), de ez a macskás fürdőruha igazán brutális. (Talán nem véletlen, hogy csak így, "töltelék" nélkül mutatták be.)

creepy-wrapping-paper.jpg

Nem tudom, akad-e olyan ajándék, ami ellensúlyozni tudná, hogy ilyen rettenetes papírba csomagolják be.
(Legfeljebb a fogorvosok és fogtechnikusok képezhetnek kivételt.) Lehet, hogy a képen látható úriember is valami ilyesmivel foglalkozik?

pony-for-baby.jpg

Normális az a szülő, aki egy ilyen ijesztő lófejjel lepi meg csecsemőkorú gyerekét és közben ilyen csúfságot tesz a kutyájával is? Szerintem a lófejet inkább a vigyorgó anyuka fejére kellene húzni. 

fishtank-guitar.jpg

Hosszas töprengés után sem tudjuk eldönteni, hogy ez egy gitár alakú akvárium, vagy akváriumnak is használható gitár? Ami biztos, hogy az emberi hülyeség végtelen.

Remélem, Te idén csupa szép, izgalmas és használható dolgot kaptál és ilyeneket ajándékoztál. Ha viszont láttad a nem elég jól leplezett csalódottságot szeretteid arcán, akkor talán itt az idő, hogy alaposabban is körülnézz a www.gift-card.hu ajándékkártya-webáruházunkban!

Szólj hozzá!

2012.12.23. 11:05 cardnet

Miért szeretik az emberek ajándékkártyákat?

Címkék: trendek kutatás ajándékkárty

A rettenetes ajándékok és a cuki kutyusok mellett most egy komolyabb témával szeretnék foglalkozni. 

Az elektronikus vásárlás és fizetés  egyik legismertebb nemzetközi szakértője a First Data a napokban megjelentetett tanulmánya az ajándékkártyák helyzetéről számol be. Az alábbiakban ennek legfőbb megállapításait foglalom össze.

A tanulmány szerint az ajándékkártyák mára bekerültek a legvonzóbb ajándékok közé. Ennek köszönhető, hogy a  mostani ünnepi szezonban több, mint 43 milliárd dollárnyi ajándékkártya cserél gazdát. (Reméljük, hogy a hazai ajándékozók is egyre nagyobb járulnak hozzá ehhez az évről évre tekintélyesebb összeghez.)

target-gift-cards.jpg
Az ajándékkártya olyan kivételes eszköz, amivel mindenki csak nyer. A megajándékozott maga választhatja ki az ajándékot, a kereskedő pedig új, lojális vásárlókat kap és képes meghosszabbítani a vásárlási szezont. Az emberek többsége csak valamikor 2013-ban váltja majd be kártyáját, "ha meg már úgyi ott van", vesz még saját költségére is ezt-azt. A vásárlók átlagosan  mintegy 21 dollárral költenek többet a kártyán levő összegnél, de az éttermekben ez akár 33 dollárra is felmegy. Egyébként érdekes az is, hogy a felmérések szerint az emberek az ajándékkártyát értékesebbnek tartják tényleges értékénél: egy 25 dolláros ajándékkártyát 30 dollárnyi ajándékkal tartanak egyenértékűnek.

Azt már a hazai vásárlók is jól tudják, hogy léteznek egyedi (egyetlen márkához, szolgáltatáshoz kötődő) és több helyen beváltható (multibrand) ajándékkártyák. Bár valószínű, hogy egy vetélkedőben feltett kérdésre válaszolva a többség a multibrand kártyákat vélné népszerűbbnek, a valóságban az egyedi kártyák forgalma teszik ki a teljes ajándékkártyás forgalom 87 százalékát. (Azért persze az olyan, több kereskedőnél beváltható ajándékkártyákat kibocsátó cégeket sem kell a csődtől félteni, mint a Visa, a MasterCard, vagy az American Express, ők is megtalálják a piacon a számításukat.)

Egyre népszerűbbek az internetről azonnal letölthető elektronikus ajéndékkártyák (e-gift cards). Fontos azonban szem előtt tartani, hogy a vásárlók 68 százaléka még mindig az "igazi", kézbe fogható, becsomagolva átadható ajándékkártyákat részesíti előnyben.

A megajándékozottak 46 százaléka szívesen tárolja, vagy tárolná ajándékkártyáját (annak adatait), valamilyen mobil eszközön. Az okostelefonok terjedésével ez a trend tovább erősödik majd.. Itt további lökést adhat a mobilos fizetés általánossá válása.

A First Data tanulmánya jól mutatja, hogy az ajéndékkártyák terjedése megállíthatatlan. Mi ugyan a legfejlettebb piacokhoz képest néhány év lemaradásban vagyunk, de biztosan látszik, hogy a vásárlók és a kereskedő által is kedvelt kártyák ideje hamarosan nálunk is eljön!

Szólj hozzá!

2012.12.17. 11:25 cardnet

Kutyák karácsonya

Címkék: kutya karácsony ajándék ötlet

Nagyon szeretem a kutyámat, de bevallom, eddig soha nem gondoltam rá, hogy karácsonyi ajándékot kellene adnom neki (megjegyzem, hogy Ő sem szokott engem megajándékozni.) Egy egészen más téma után kutatva akadtam egy, a kutyák karácsonyi ajándékával foglalkozó weboldalra. Természetesen azonnal szagot fogtam és egy kis kereséssel további, a témával foglalkozó oldalakra bukkantam.

dog_santa.jpg
Arra persze magamtól is rájöttem, hogy az egyébként máskor olyan kitűnően működő - mondhatni csontig lerágott - ötletek, mint a nyakkendő, sál, zokni, pizsama, kölni - a kutyák esetében nem működnek. Náluk sajnos a készpénz, de még az ajándékkártya sem jöhet szóba (hacsak nem a széttépés-szétrágás lehetősége az ajándék).

csontsuto.jpg

Vannak viszont más lehetőségek.A képen látható eszköz segítségével nagyon szép kis csont alakú finomságok süthetők a kutyának. (Tapasztalatom szerint a kutyákat nem annyira a küllem, inkább a szag és az íz érdekli.)  A gondos gazda vásárolhat szenzoros, az állat közeledtére kinyíló etetőt, GPS alapú követőt, vagy kifejezetten az állat fekhelyének tisztítására szolgáló porszívót.

Nem hiszem, hogy kutyám különösebben örülne egy futógépnek, vagy egy lépésszámlálónak, de biztosan jó néven venne egy extra sétát és egy a szokásosnál is hosszabb labdázást.

A kutyájukat megajándékozni kívánók erre szakosodott weboldalak tucatjain gyűjthetnek ötleteket. Néhány kattintás után megállapíthattam, hogy a pizsamát illetően alaposan tévedtem.

p-79305-63805K_003.jpg
Őszintén szólva eddig azon sem spekuláltam, nem unatkozik-e a kutyám nap közben. Fel sem merült bennem, hogy a szórakoztatásáról is gondoskodnom kéne, míg rá nem találtam erre a kifejezetten kutyák számára tervezett iPodra.

dogipod.jpg
Nos, itt be is fejezem. Őszintén bevallom, hogy én továbbra sem tervezem ilyesmivel meglepni a kutyámat. Remélem, nem olvassa ezt a blogot és nem lesz csalódott

Szólj hozzá!

2012.12.13. 16:19 cardnet

Miért jó dolog az ajándékkártya?

Nálunk még némi keresgélés, kell ahhoz, hogy valaki ajándékkártyát vásárolhasson. Az Egyesült Államokban, az "ajándékkártyák őshazájában" minden bevásárlóközpontban állványokon sorakoznak a különböző kártyák. Öt perc alatt akár az egész család és az összes ismerős karácsonyi ajándékát megveheted.

Vannak persze, akik továbbra is idegenkednek az effajta "személytelen" ajándékozástól. Szerintük többet ér egy olyan ajándék, aminek kitalálásakor, kiválasztásakor halálra frusztráljuk magunkat, amivel egyáltalán nem okozunk örömet az ajándékozottnak. Vajon hány sapka, sál, pulóver rejtőzik a szekrények mélyén, amit az ajándékozó a legjobb szándékkal vett, de rossz a mérete, rettenetes a színe, vagy éppen csak nem tetszik az ajándékozottnak?

utazaswellness.jpg

Létezik persze az ajándékkártyáknak egy másik felhasználási módja. Vannak olyan helyzetek, amikor minden másnál jobban működik ez az ajándékozási forma. A múlt héten egy üzleti konferencia kerekasztal-beszélgetésében vettem részt. Olyan szereplési lehetőség ez, amiért nem szokás pénzt kérni. Távozóban a szervezők még egyszer megköszönték a részvételemet, majd átnyújtottak egy elegáns borítékot. Amikor otthon kibontottam tudtam meg, hogy egy egészségügyi központ kozmetikai felmérésére és kezelésére kaptam egy ajándékkártyát. Sokkal jobb ajándék ez, mint egy album, vagy egy üveg drága bor - leginkább azért, mert a nap hátralevő részében nem kell még azt is cipelni. Így, az év vége előtt az ember már nem emlékszik rá, kitől is kapta az 50. üveg bort és a 60. elegáns naptárt, viszont egy különleges ajándékkártya még akkor is megragad az agyában, ha azt azonnal tovább is ajándékozza.

A fejlettebb kártyakultúrával rendelkező országokban a kereskedelmi cégek előszeretettel ajándékoznak kisebb összegű ajándékkártyákat. A jellemzően 10-25 dollárral feltöltött ajándékkártyák mindenképpen arra csábítják a megajándékozottat, hogy betérjen a kibocsátó cég boltjába,  ahol azután általában jóval többet költ a kártya értékénél. Az állandó akciók sok vásárlót már immúnissá tettek. A kis  összeggel feltöltött kártya lényegében ugyanazt a szerepet tölti be, mégis jobban működik. A vevő úgy érzi, hogy "ajándékba" kapott valamit, miért hálás lesz az üzletnek, viszonozni akarja a gesztust- például vásárlással.

Nem varázslat ez, csak pszichológia!

Szólj hozzá!

2012.12.10. 16:35 cardnet

Újabb rettenetes ajándékok

Címkék: karácsony ajándék ötletek rettetenets

Korábban már bemutattunk néhány valóban borzasztó ajándékot (némelyik olyan rettenetes, hogy már szép is), de úgy látszik, olvasóinknak semmi sem elég. Most tehát újabb darabokkal rukkolunk elő.

keses.png

Valahol a modern formatervezés és egy woodoo szertartás határán található ez a késtartó. Nemcsak arra jó, hogy főzés közben minidig kéznél legyenek legfontosabb eszközeink, de kiválóan alkalmas gyilkos indulatok kiélésére is.

Mindenképpen praktikus ajándék egy ilyen szőnyeg.

szonyeg.jpg

Elég a fotelbe teríteni, és jó esély van arra, hogy a felesé észre sem veszi amíg a férj néhány órácskára kiugrik a kocsmába. (Vagy esetleg egy újabb woodoo szertartásról van szó, amivel a fotelhez lehet szegezni az egyébként túl sokat császkáló férjet?

FEJTORO.png

Vannak, akik semmilyen helyzetben sem kívánnak lemondani intelligenciájuk fejlesztéséről Ezt ismerte fel egy szemfüles gyártó, aki ezzel (valószínűleg) új műfajt teremtett,

mokus.jpg

Ezekre a fülbevalókra, amiken valamilyen, közelebbről meg nem határozott mókusok tetemei függenek csak azt tudom mondani: állat!

Valamilyen meglepő, különös, esetleg rettenetes ajándékot láttál? Ne felejts el szólni nekünk!

Szólj hozzá!

2012.12.06. 15:15 cardnet

Mit adjunk a tiniknek?

Címkék: karácsony ajándék ötlet tinédzser

Kisgyerekeknek ajándékot választani öröm. Tizen- és huszonéveseknek gyakran inkább csak frusztráció. Mit vegyek? Tetszeni fog? Neki való?

Aki már próbált tinédzsernek vásárolni, az értékelni fogja azokat az ötleteket, amiket éppen most találtam a BaristaKids blogon. (Az alábbiakban nem az írás fordítása, hanem annak szabad interpretációja következik.)

teenagers.jpg

1. Vicces kiegészítők. Egyes (bohémebb) fiatalok szívesen hordanak a fejükön mindenféle plüss állatfejeket és hasonlókat. Legalább ilyen népszerűek az ujjvégeket mobilozáshoz (nem cigizéshez!) szabadon hagyó kesztyűk is. Ebbe a kategóriába tartoznak még a vicces (és a port kiválóan gyűjtő) házicipők, papucsok is. Poénértékük jelentős, használati értékük elenyésző.

2. Ruha. A legtöbb fiatal imádja a ruhákat, ugyanakkor nagyon pontosan tudja mit venne fel szívesen. Csak a legelszántabbaknak ajánljuk, hogy ruhafélét ajándékozzanak, de ők is feltétlenül győződjenek meg arról, hogy az ajándék más darabra becserélhető legyen. Jó, ha tudjuk, hogy a "célszemélynek" melyik a kedvenc márkája, szaküzlete, de persze ez sem garancia a sikerre. Aki mindenképpen ruhát akar ajándékozni és biztosra akar menni, válasszon egy jó kis ruházati ajándékkártyát. (Ilyen például a nálunk is kapható Guess Ajándékkártya.)

3. E-könyvolvasó. Gyakran hallani a panaszt, hogy a fiatalok nem szeretnek olvasni. Egy e-könyvolvasó (e-book reader) garantáltan megnöveli az olvasási kedvet. Ez a cikk segít a készülékek közötti eligazodásban.
(Erőszakosabb szülők eleve feltölthetik néhány "ajánlott" olvasmánnyal.)

4. i-akármi. (iPhone, iPad, iPod stb.) Nem kell hozzá nagy fantázia, viszont garantált a siker. A rossz hír az, hogy még a legolcsóbb iPad Mini is közel 100.000 forintba kerül. Aki nem tud/akar ilyen mélyen a pénztárcájába nyúlni, ajándékozhat Apple ajándékkártyát (idővel összejön a vágyott készülék ára) vagy ha már van a "gyereknek" valamilyen kütyüje, választhat egy ötletes kiegészítőket - tok, fülhallgató stb. (Egy szerényebb gyerek persze valamilyen menő androidos készülékkel is beéri...)

5.  Sportos cuccok. Sportruha, sportcipő, sportszer, sport... Az egyik legbiztosabb tipp (ha ismered az éppen menő márkákat).

6. Kozmetikumok. A blog nem írja, de szerintem a ruhákhoz hasonlóan itt is fontosak (különösen a nagyobbaknál) a preferenciák, vagy kedvelt márkák követése.
A szerzők a fiúknak after shave-et javasol, de ezzel vigyázni kell, mert könnyen megbánthatunk vele egy olyan fiút, akinek az arcán leginkább még csak pattanások nőnek.

7. Élményajándék. Koncertjegy, színházjegy, sportverseny-belépő. Itt, a könyvhöz hasonlóan arra érdemes vigyázni, hogy ne lógjon ki a didaktikai lóláb. (Vagyis ne olyasmire vegyünk jegyet, ami hasznos, kell az iskolában, vagy tanulságos, hanem ami érdekli a gyereket.) Ha biztosra akarsz menni, akkor itt is inkább egy ajándékkártyát, vagy jegyutalványt ajándékozz.

Biztos, mindenkinél működő tippek nincsenek, de reméljük, egyik, vagy másik ötletünk beválik.

Te mit szoktál tinédzser gyerekednek, rokonodnak, ismerősödnek ajándékozni?

Szólj hozzá!

2012.11.28. 09:53 cardnet

Segítség, jön a munkahelyi karácsony!

Címkék: karácsony ajándék ötletek munkahely

Nem tudom ki találhatta ki, de évről évre divatosabb a munkahelyi karácsony. Különösen az irodákban dolgozóknak "illik" megajándékozni egymást. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez egyáltalán nem is olyan egyszerű; a munkahelyi ajándékozás gyakran a frusztráció és a sértődés forrásává válik. Mindezt elkerülendő a világ egyik legismertebb üzleti magazinja a Forbes néhány jó tanáccsal szolgál.

230440.jpg

Mielőtt fejest ugranál az ajándékozásba

1. Döntsd el, mekkora költségkeretet szánsz a dologra (és tartsd is magad ehhez). Gondold meg azt is, mennyi időt akarsz erre fordítani. Ne feledkezz meg róla, családodnak és barátaidnak is szeretnél ezt-azt vásárolni. Ne robbants bankot!

2. Alakíts ki ajándékozási stratégiát. Hogy volt korábban? Kitől kaptál és kinek adtál ajándékot?

3. Ne azon törd a fejed, mit csinálnak mások. (Ha mégis, akkor beszéld meg a dolgot közeli kollégáiddal.)

4. Vágj bele idejében. Döntsd el mit akarsz csinálni és mennyit szánsz rá. Ha az utolsó pillanatra hagyod, biztosan többet fogsz költeni.

5. Tárazz be egy adag "szóróajándékot". Ezekből viszonozhatod azokat az ajándékokat, amikre egyáltalán nem voltál felkészülve.

Néhány ötlet, amiknek segítségével megalapozhatod a hosszútávú munkahelyi kapcsolataidat

1. Legyél kreatív. Az ötlet, a gondolat általában többet ér, mint az ajándék pénzben kifejezhető értéke. Használd ki azt, amiben igazán jó vagy, de legyél realista. Egy kis süti, vagy dísz - személyre szóló üzenettel jó ötlet, de gyapjú zoknit kötni minden kollégának már túlzás.

2. Az ajándékok értékének meghatározásakor rendezd "körökbe" az embereket. Nagyfőnökök, közelebbi kollégák, beosztottak stb.

3. Ajándékozd az idődet. Egy vacsora + mozi kombináció jó ajándék lehet.

4. Megfizethető áru ajándékkártya. Ha tudod valakiről, hogy szívesen olvas, ajándékozz neki Líra kártyát,  az édesszájúakat pedig egy Szamos Marcipán kártyával lehet meglepni.

5. Ajándékozz bármit, ami könnyebbé teszi a munkát. Stresszoldó talpbetét?  A feszültséget levezető gumilapba? Mágneses háttámla? Ezekkel nagyot nem tévedhetsz.

Szólj hozzá!

2012.11.23. 16:12 cardnet

Hogyan kerülhetők el a rettenetes karácsonyi ajándékok?

Címkék: hibák karácsony ajándék tippek

Ismered a Howcast.com webhelyet? Óriási gyűjtemény, ahova bárki feltölthet praktikus videókat. Találsz itt 40 részes sorozatot, aminek alapos tanulmányozása után profi break-táncos leszel, de akad olyan, amiből a nyakkendőkötés rejtelmeit ismerheted meg. 

Itt találtam egy olyan videóra, ami a sikeres ajándékozáshoz nyújt néhány hasznos tanácsot. (Az angolul nem értők sem maradnak jó tanácsok nélkül, mert a legfontosabbakat a videó alatt összefoglalom).


1. Mindig mellékeljük az ajándékhoz a visszaváltáshoz szükséges utalványt.
Nos, itt azonnal bajban is vagyunk. Amerikában ez a dokumentum nem azonos a számlával. Az viszont nem túl elegáns, ha az ajándék árát tartalmazó számlát az ajándék mellé csomagoljuk. Jó viszont, ha még a boltban tisztázzuk, hogy az adott áru az ünnepek után becserélhető-e. (Erről jut az eszembe az az ismerősöm, aki a boltban mindig azt mondta: "Nem érdekes, ha nem stimmel a méret, Édesanyám mindig, minden ajándékot becserél másra.")

2. Nem mindig a legnagyobb a legjobb. A videón a hölgy valamiért jobban örül a kis üveg illatszernek, mint az 5 literes öblítőnek. Vajon miért?
(A méretekkel egyébként is jobb  vigyázni. Egy túlméretezett konyhai eszköz, aminek nincs helye a konyhában, inkább bosszúság, mint öröm forrása lesz.)

3. Ruhát ajándékozni mindig kockázatos. Csak növeli ezt a kockázatot, ha nem vagyunk tisztában a megajándékozott pontos méreteivel. (Komoly konfliktushoz vezethet, ha valaki összekeveri a házastársa és a szeretője ruhaméreteit.)

4. Soha ne ajándékozz senkinek meglepetésként háziállatot, hiszen az állattartás feladatokkal, kötelezettségekkel, időráfordítással is jár. (Háromszor is visszanéztem a videót, mert nem akartam elhinni hogy létezik ekkora macska.)

5. Vezess ajándékozási listát. Az év során írd a listára valamennyi ötletedet. Ne az utolsó percben kapkodj! (Kivételt képeznek azok, akiknek éppen a "last minute stressz" sugallja a legjobb ötleteket.)

6. Az utolsó pillanatban vásárolt ajándékok többsége tökéletesen használhatatlan. Ilyenkor veszik meg az emberek a legízléstelenebb, illetve a leghasználhatatlanabb tárgyakat. Tudományos felmérések szerint a "last minute" ajándékok közül a leggyakoribbak a különböző bohócos "képzőművészeti alkotások", amiket szorosan követnek a házi készítésű pulóverek, a kirakós játékok, a kötött zoknik és a nyakkendők.(Brrr. Te adtál/kaptál már ilyesmit?)

Túl bonyolultnak találod mindezt? Vegyél szeretteidnek ajándékkártyát! :)

1 komment

2012.11.21. 12:46 cardnet

Lehet-e egészséges egy ajándékkártya?

Címkék: utazás ajándék wellness ajándékkártya

Szállodát, kastélyt, vagy gyógyfürdőt ajándékozni kétségkívül elegáns, nagyvonalú gesztus, de érthető okokból csak kevesen élnek vele.

A nyaralásra, telelésre, vagy egyéb rövidebb-hosszabb kikapcsolódásra szóló utalvány már jóval szélesebb kör számára is elérhető. Az ilyen ajándékkal viszont gyakran az a baj, hogy több vele a gond, mint az öröm. Előfordulhat, hogy kastélyszállóba szóló romantikus hétvégét kapnak ajándékba a gyógyfürdőbe vágyók, élménytúrával tarkított hegyi programot a kisgyerekes pár, gasztronómiai kalandot a gyomorbajos...Következhet a visszaváltás, a csere, az időpont módosítás. Mindez gyakran annyi küzdelemmel jár, hogy az elhomályosítja az ajándék feletti örömöt.

utazaswellness.jpg

Szerencsére van megoldás: az Utazás - Wellness Ajándékkártya. Az 5.000 - és 250.000 forint közötti  tetszőleges összeggel feltölthető kártya Budapesttől Hévízen át számos helyen beváltható. A kisebb összegű kártyával a számla egy része egyenlíthető ki, a nagyobb összeggel feltöltött kártya pedig több részletben is felhasználható. Ha tehát valaki kap egy 150.000 forint értékű kártyát és abból a gyulai Corvin Hotelben csak 70.000 forintot használ fel, a fennmaradó 80.000 forintot elköltheti például a zsámbéki ESPA Bio & Art Hotelben.

A címben feltett kérdésre tehát igen a válaszunk. Az ajándékkártyák közvetlen fogyasztását ugyan nem ajánljuk, de egyes ajándékkártyák, mint például az Utazás-Wellness Ajándékkártya is egészséges programokra válthatók be.

A Wellness Ajándékkártya nemcsak az ajándékozottnak kínál kényeztetést, hanem az ajándékozónak is: ez az az ajándék, aminek megvásárlása semmiféle utánjárást, várakozást, sorban állást nem igényel, hiszen a kártya néhány kattintással, online fizetéssel, házhoz szállítással megvásárolható. Aki pedig attól fél, hogy ettől a már túl kényelmes vásárlástól ellustul, ugyanitt vehet magának is egy Wellness Ajándékkártyát, amit azután beválthat egy aktív programra. 

Szólj hozzá!

2012.11.20. 11:35 cardnet

A legborzasztóbb karácsonyi ajándékok

Címkék: horror karácsony ajándék

Kaptál már rettenetes ajándékot? Nem egy újabb papucsra, egy olvashatatlan könyvre, vagy egy ízléstelen kendőre gondoltam, hanem valami IGAZÁN BORZASZTÓRA.

Nem kell az egész webet felásni, hogy az ember elképesztő dolgokat találjon. Ezeknek a holmiknak egy részét eleve provokatív céllal, heccből, vagy feltűnési vágyból készítik, de szép számmal akadnak olyanok is, amik csak úgy, öncélúan iszonyatosak.

Azt hiszem, ez az az ajándék, amire nincs mentség.

nyakek.png


Bár készítője vélhetőleg komolyan gondolta a dolgot, nehezen tudok olyan ajándékozottat elképzelni, aki őszintén örülne a fogakkal - igazi fogak! - díszített nyakéknek.

bogre.png 

Nem sokkal marad el mögötte a "pecsétgyűrűkből" készül füllel ellátott bögre sem. (Itt is érvényes a "nem minden arany, ami fénylik" mondás, hiszen a bögréért mindössze 5.99 fontot kell leperkálnia annak, aki ezzel a csodával akarja meghökkenteni munkatársait.

JAROKERET.png

A járókeretes "nagymama" nem egyszerűen ronda, de maga az ötlet is ízléstelen. Ez az egyik legborzasztóbb felhúzós játék, amit valaha is láttam.

zuhanyfuggony.png

Nem tudom, Alfreed Hitchcock, a lélektani horror atyja mit szólt volna, ha azt mondják neki, hogy Psycho című filmjének kulcsjelenete egyszer majd zuhanyfüggöny formájában is újjászületik. Elképzelhető, hogy tetszene neki, én viszont egyáltalán nem örülnék egy ilyen ajándéknak.

Csak a mostani adagnak van vége, sok rettenetes ajándékot gyűjtöttünk össze!

Te is kaptál, láttál (esetleg ajándékoztál?) valami borzasztót? Miért nem osztod meg velünk?

Szólj hozzá!