HTML

Ajándékkártya blog

Hasznos tudnivalók, ötletek, érdekességek ajándékkártyákról, fizetős kártyákról, fesztiválkártyákról. Weboldalaink: www.gift-card.hu, www.pontnekem.hu, www.festipay.hu

Friss topikok

...mert adni jó!

2012.12.10. 16:35 cardnet

Újabb rettenetes ajándékok

Címkék: karácsony ajándék ötletek rettetenets

Korábban már bemutattunk néhány valóban borzasztó ajándékot (némelyik olyan rettenetes, hogy már szép is), de úgy látszik, olvasóinknak semmi sem elég. Most tehát újabb darabokkal rukkolunk elő.

keses.png

Valahol a modern formatervezés és egy woodoo szertartás határán található ez a késtartó. Nemcsak arra jó, hogy főzés közben minidig kéznél legyenek legfontosabb eszközeink, de kiválóan alkalmas gyilkos indulatok kiélésére is.

Mindenképpen praktikus ajándék egy ilyen szőnyeg.

szonyeg.jpg

Elég a fotelbe teríteni, és jó esély van arra, hogy a felesé észre sem veszi amíg a férj néhány órácskára kiugrik a kocsmába. (Vagy esetleg egy újabb woodoo szertartásról van szó, amivel a fotelhez lehet szegezni az egyébként túl sokat császkáló férjet?

FEJTORO.png

Vannak, akik semmilyen helyzetben sem kívánnak lemondani intelligenciájuk fejlesztéséről Ezt ismerte fel egy szemfüles gyártó, aki ezzel (valószínűleg) új műfajt teremtett,

mokus.jpg

Ezekre a fülbevalókra, amiken valamilyen, közelebbről meg nem határozott mókusok tetemei függenek csak azt tudom mondani: állat!

Valamilyen meglepő, különös, esetleg rettenetes ajándékot láttál? Ne felejts el szólni nekünk!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://giftcard.blog.hu/api/trackback/id/tr444949248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása