HTML

Ajándékkártya blog

Hasznos tudnivalók, ötletek, érdekességek ajándékkártyákról, fizetős kártyákról, fesztiválkártyákról. Weboldalaink: www.gift-card.hu, www.pontnekem.hu, www.festipay.hu

Friss topikok

...mert adni jó!

2012.11.20. 11:35 cardnet

A legborzasztóbb karácsonyi ajándékok

Címkék: horror karácsony ajándék

Kaptál már rettenetes ajándékot? Nem egy újabb papucsra, egy olvashatatlan könyvre, vagy egy ízléstelen kendőre gondoltam, hanem valami IGAZÁN BORZASZTÓRA.

Nem kell az egész webet felásni, hogy az ember elképesztő dolgokat találjon. Ezeknek a holmiknak egy részét eleve provokatív céllal, heccből, vagy feltűnési vágyból készítik, de szép számmal akadnak olyanok is, amik csak úgy, öncélúan iszonyatosak.

Azt hiszem, ez az az ajándék, amire nincs mentség.

nyakek.png


Bár készítője vélhetőleg komolyan gondolta a dolgot, nehezen tudok olyan ajándékozottat elképzelni, aki őszintén örülne a fogakkal - igazi fogak! - díszített nyakéknek.

bogre.png 

Nem sokkal marad el mögötte a "pecsétgyűrűkből" készül füllel ellátott bögre sem. (Itt is érvényes a "nem minden arany, ami fénylik" mondás, hiszen a bögréért mindössze 5.99 fontot kell leperkálnia annak, aki ezzel a csodával akarja meghökkenteni munkatársait.

JAROKERET.png

A járókeretes "nagymama" nem egyszerűen ronda, de maga az ötlet is ízléstelen. Ez az egyik legborzasztóbb felhúzós játék, amit valaha is láttam.

zuhanyfuggony.png

Nem tudom, Alfreed Hitchcock, a lélektani horror atyja mit szólt volna, ha azt mondják neki, hogy Psycho című filmjének kulcsjelenete egyszer majd zuhanyfüggöny formájában is újjászületik. Elképzelhető, hogy tetszene neki, én viszont egyáltalán nem örülnék egy ilyen ajándéknak.

Csak a mostani adagnak van vége, sok rettenetes ajándékot gyűjtöttünk össze!

Te is kaptál, láttál (esetleg ajándékoztál?) valami borzasztót? Miért nem osztod meg velünk?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://giftcard.blog.hu/api/trackback/id/tr574914657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása