HTML

Ajándékkártya blog

Hasznos tudnivalók, ötletek, érdekességek ajándékkártyákról, fizetős kártyákról, fesztiválkártyákról. Weboldalaink: www.gift-card.hu, www.pontnekem.hu, www.festipay.hu

Friss topikok

...mert adni jó!

2012.12.28. 15:26 cardnet

Mi legyen a béna ajándékokkal?

Címkék: ajándék ötlet meglepetés


Mi idejében megmondtuk. Több bejegyzésben is foglalkoztunk a rettenetes, vagy felesleges ajándékokkal. Részletesen ecseteltük, hogyan is kerülhetők el a sértődések, veszekedések, hogyan okozható biztos öröm ajándékkártyák segítségével.

Természetesen voltak, akik nem olvastak minket, vagy nem hallgattak ránk, ezért most ott állnak néhány igazán ocsmány, használhatatlan, vagy csak felesleges ajándékkal. Miközben azon gondolkodnak, hogyan, kinek is lehetne ezeket elsózni (születésnap, névnap, orvos, autószerelő), vigaszul szeretnénk bemutatni néhány kincset a felülmúlhatatlan Mashable gyűjteményéből.

cat-bathing-suit.jpg

Minket igazán nem lehet macskaellenességgel vádolni (tessék csak nyugodtan megkérdezni a macskánkat), de ez a macskás fürdőruha igazán brutális. (Talán nem véletlen, hogy csak így, "töltelék" nélkül mutatták be.)

creepy-wrapping-paper.jpg

Nem tudom, akad-e olyan ajándék, ami ellensúlyozni tudná, hogy ilyen rettenetes papírba csomagolják be.
(Legfeljebb a fogorvosok és fogtechnikusok képezhetnek kivételt.) Lehet, hogy a képen látható úriember is valami ilyesmivel foglalkozik?

pony-for-baby.jpg

Normális az a szülő, aki egy ilyen ijesztő lófejjel lepi meg csecsemőkorú gyerekét és közben ilyen csúfságot tesz a kutyájával is? Szerintem a lófejet inkább a vigyorgó anyuka fejére kellene húzni. 

fishtank-guitar.jpg

Hosszas töprengés után sem tudjuk eldönteni, hogy ez egy gitár alakú akvárium, vagy akváriumnak is használható gitár? Ami biztos, hogy az emberi hülyeség végtelen.

Remélem, Te idén csupa szép, izgalmas és használható dolgot kaptál és ilyeneket ajándékoztál. Ha viszont láttad a nem elég jól leplezett csalódottságot szeretteid arcán, akkor talán itt az idő, hogy alaposabban is körülnézz a www.gift-card.hu ajándékkártya-webáruházunkban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://giftcard.blog.hu/api/trackback/id/tr394984642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása