HTML

Ajándékkártya blog

Hasznos tudnivalók, ötletek, érdekességek ajándékkártyákról, fizetős kártyákról, fesztiválkártyákról. Weboldalaink: www.gift-card.hu, www.pontnekem.hu, www.festipay.hu

Friss topikok

...mert adni jó!

2012.11.21. 12:46 cardnet

Lehet-e egészséges egy ajándékkártya?

Címkék: utazás ajándék wellness ajándékkártya

Szállodát, kastélyt, vagy gyógyfürdőt ajándékozni kétségkívül elegáns, nagyvonalú gesztus, de érthető okokból csak kevesen élnek vele.

A nyaralásra, telelésre, vagy egyéb rövidebb-hosszabb kikapcsolódásra szóló utalvány már jóval szélesebb kör számára is elérhető. Az ilyen ajándékkal viszont gyakran az a baj, hogy több vele a gond, mint az öröm. Előfordulhat, hogy kastélyszállóba szóló romantikus hétvégét kapnak ajándékba a gyógyfürdőbe vágyók, élménytúrával tarkított hegyi programot a kisgyerekes pár, gasztronómiai kalandot a gyomorbajos...Következhet a visszaváltás, a csere, az időpont módosítás. Mindez gyakran annyi küzdelemmel jár, hogy az elhomályosítja az ajándék feletti örömöt.

utazaswellness.jpg

Szerencsére van megoldás: az Utazás - Wellness Ajándékkártya. Az 5.000 - és 250.000 forint közötti  tetszőleges összeggel feltölthető kártya Budapesttől Hévízen át számos helyen beváltható. A kisebb összegű kártyával a számla egy része egyenlíthető ki, a nagyobb összeggel feltöltött kártya pedig több részletben is felhasználható. Ha tehát valaki kap egy 150.000 forint értékű kártyát és abból a gyulai Corvin Hotelben csak 70.000 forintot használ fel, a fennmaradó 80.000 forintot elköltheti például a zsámbéki ESPA Bio & Art Hotelben.

A címben feltett kérdésre tehát igen a válaszunk. Az ajándékkártyák közvetlen fogyasztását ugyan nem ajánljuk, de egyes ajándékkártyák, mint például az Utazás-Wellness Ajándékkártya is egészséges programokra válthatók be.

A Wellness Ajándékkártya nemcsak az ajándékozottnak kínál kényeztetést, hanem az ajándékozónak is: ez az az ajándék, aminek megvásárlása semmiféle utánjárást, várakozást, sorban állást nem igényel, hiszen a kártya néhány kattintással, online fizetéssel, házhoz szállítással megvásárolható. Aki pedig attól fél, hogy ettől a már túl kényelmes vásárlástól ellustul, ugyanitt vehet magának is egy Wellness Ajándékkártyát, amit azután beválthat egy aktív programra. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://giftcard.blog.hu/api/trackback/id/tr294918189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása