HTML

Ajándékkártya blog

Hasznos tudnivalók, ötletek, érdekességek ajándékkártyákról, fizetős kártyákról, fesztiválkártyákról. Weboldalaink: www.gift-card.hu, www.pontnekem.hu, www.festipay.hu

Friss topikok

...mert adni jó!

2012.11.07. 11:40 cardnet

Használhatatlan könyv, vagy hasznos kártya?

Címkék: könyv karácsony ajándék ajándékkártya

Azt mondják, “a könyv a legjobb barát”. Jó barátból soha nem elég, vagyis könyvet kapni jó dolog. Kivéve, ha olyan könyvet kapsz, ami már ott van a polcodon. Vagy olyat, ami azért nincs ott, mert nem szeretnéd, hogy ott legyen. (Ilyenkor nem elég, hogy csalódás éri az embert, de hogy meg ne bántsuk az ajándékozót, úgy kell tenni, mintha nagyon örülnél az ajándéknak.)

Egy másik ismert mondás szerint “ajándékozni öröm”.  Arról  a mondás nem szól, milyen kiábrándító, amikor látod a megajándékozott arcán, hogy nem nem örül a kapott könyvnek, csak próbálja azt álcázni (elég ügyetlenül).

Álltál már tanácstalanul egy könyvesbolt közepén? Vettél le és raktál vissza ugyanazzal a mozdulattal, egymás után több tucat könyvet? Hiába vesz körül sok ezer könyv, nem tudod eldönteni, melyiknek is örülne a megajándékozandó személy.  Kevés frusztrálóbb érzés van ennél. (Igen, valóban igaz az, hogy a nagyobb választék nem tesz boldogabbá, hiszen ebből a rengeteg könyvből csak egyetlen egyre lenne szükség. Arra viszont nagyon!)

liratok_kek.png

A megoldás - természetesen - a könyves  ajándékkártya. A Líra Könyv ajándékkártyáját adva egy olyan “varázskönyvet” ajándékozol, amit a megajándékozott tölthet fel tartalommal. A kártyát az ajándékozott  a  Líra hálózat bármelyik boltjában beválthatja, éppen azt a könyvet (esetleg CD-t, vagy DVD-t) kapja érte, amire a legjobban vágyott.  

Lehet, hogy egy műanyag lapkát nem olyan látványos átadni, mint egy súlyosabb képzőművészeti albumot, viszont a kártyáért vásárolt könyv biztosan nem fog a “felesleges könyvek” szekciójába, vagy egyenesen az antikváriumba vándorolni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://giftcard.blog.hu/api/trackback/id/tr64895114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása