HTML

Ajándékkártya blog

Hasznos tudnivalók, ötletek, érdekességek ajándékkártyákról, fizetős kártyákról, fesztiválkártyákról. Weboldalaink: www.gift-card.hu, www.pontnekem.hu, www.festipay.hu

Friss topikok

...mert adni jó!

2012.10.11. 15:41 pollner

Mit akarnak a "kártyások"?

Címkék: bevezető smart card ajándékkártya giftcard loyalty card

A rövid válasz (a címben feltett kérdésre): Megmutatni magunkat. 
Valamivel bővebben: Szeretnénk a lehető legtöbb embernek elmondani, hogy KÁRTYÁZNI JÓ! 
 
Persze nem a mostanában annyira divatos pókerről, vagy más ismert kártyajátékokról lesz itt szó, hanem az ajándékkártyákról, a pontgyűjtő kártyákróés hasonlókról. Mi ugyanis kártyások vagyunk, ehhez értünk, ezzel foglalkozunk és ebben hiszünk. 

Idehaza máévek óta léteznek pontgyűjtőés ajándékkártyák, de nem használjáőket tömegek écsak kevesen ismerik a bennük rejlő lehetőségeket. Emberekkel beszélgetve (igen, ilyet is szoktunk) gyakran tapasztaljuk, mennyien hiszik, hogy ez csak a "nagyok", az ismert márkák, a nagy kereskedelmi láncok játéka. Tévednek.

smart-card-loyalty-program.jpg

Ajándékozni (és ajándékot kapni) mindenki szokott. Az ajándékkártya az "ősi" ajándékutalvány - ki is emlékszik még rá? - korszerűsített, elegánsabb és rugalmasabb változata. Adható rokonnak, barátnak, üzleti ajándékként  használhatja cég és persze bármilyen bolt, szolgáltató, akár saját márkás kártyát is kibocsáthat, hogy magához csalogassa a vevőket, ügyfeleket.

Ebben a blogban elsősorban nem saját termékeinket fogjuk reklámozni, hanem ahhoz szeretnénk tippeket adni, ennyi mindenre használhatók a különböző kártyák. (Azt azért nem tagadjuk le, hogy nagyszerű ajándékkártyákat árusító webáruházat működtetünk:)

Mindenki szeret kedvezményeket, jutalmat kapni.
A pontgyűjtőkártyák kibocsátó kereskedők, szolgáltatók ezt próbálják kihasználni, így kívánnak minket magukhoz kötni. Látszólag egyszerű dologról van szó, valójában az alkalmazott technológiától a pszichológiáig sok tényező határozza meg egy pontgyűjtőkártya (és a mögötte levő akció) sikerét.

Pontnekem.hu oldalunkon megtudhatod, hogy mi kinek, mit kínálunk Itt inkább a lehetőségekről, az érdekességekről, a különleges megoldásokról szeretnénk beszélni.

Kártyapaklink harmadik darabja egy speciális, feltölthető fizetős kártya. Néhány hónapja mutatkozott be Festipay kártyánk, reméljük, a jövőben egyre több fesztiválon találkozol majd vele. Természetesen ebben a kártyatípusban is óriási lehetőségeket látunk, amiket feltétlenül szeretnénk olvasóinkkal megosztani.

Kártyázzunk együtt! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://giftcard.blog.hu/api/trackback/id/tr834833117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása