HTML

Ajándékkártya blog

Hasznos tudnivalók, ötletek, érdekességek ajándékkártyákról, fizetős kártyákról, fesztiválkártyákról. Weboldalaink: www.gift-card.hu, www.pontnekem.hu, www.festipay.hu

Friss topikok

...mert adni jó!

2012.10.19. 15:26 cardnet

A hónap kártyája: Szamos Marcipán Ajándékkártya

Címkék: marcipán szamos ajándékkártya gift-card.hu

Kevés frusztrálóbb dolog van, mint amikor barátok, ismerősök egy komolyabb dózis édességgel ajándékozzák meg az embert. Ott a rengeteg  friss finomság - többségüket eltenni sem lehet -  a nagy mennyiség miatt azonban szóba sem jöhet azonnali, teljes felfalásuk. (Ilyen helyzetben mindig A nagy zabálás jut az eszembe, ami egyáltalán nem kellemes képzettársítás egy baráti ajándék mellé.)

Minden bizonnyal a Szamos Marcipánnál is rájöttek, hogy a sütemények, fagylaltok, krémek és egyéb finomságok ajándékozása néha komoly gondokat okozhat. Ugyanakkor persze nem akartak arról sem lemondani, hogy az emberek az ő finomságaikat adják egymásnak ajándékba. Ideális megoldásnak bizonyult a Szamos Marcipán Ajándékkártya.

A Szamos Marcipán kártyája 5000 és 250.000 forint között bármekkora értékkel feltölthető. Mielőtt még valaki nagyon beleélné magát, hogy kamionnal megy beváltani Szamos Marcipán ajándékkártyáját, gyorsan eláruljuk: ennek a kártyának (is)egyik fontos tulajdonsága, hogy részletekben (akárhányban) is levásárolható. Ha tehát valaki minden alkalommal csak egy három gombócos (citrom-bonbon-szatmári szilva) fagyit vesz, 10 látogatással könnyedén lefogyasztja az azonnali, teljes levásárlással biztos gyomorrontással fenyegető 5000 forintos ajándékot.

Nem csak a sütemények többsége, de a Szamos ajándékkártyája is “romlandó”, a vásárlástól számított 1 éven belül le kell vásárolni. A kártya érvényessége és az aktuális egyenleg szerencsére a www.gift-card.hu weboldalon a kártyaszám alapján  egyszerűen ellenőrizhető.

A hajdanában egyetlen cukrászdával indult Szamos mára komoly hálózattal rendelkezik. A 24 elfogadóhely többsége ugyan Budapesten van, de Esztergomban, Egerben, Szentendrén is beválthatók az ajándékkártyák. (A beváltóhelyek listája itt tölthető le.)

A Szamos Marcipán ajándékkártyái természetesen beszerezhetők a Szamos üzleteiben is, de a legkényelmesebben http://www.gift-card.hu/hu/elfogadohelyek/szamos_marcipan.html címen, online fizetéssel, házhoz szállítással lehet őket megvásárolni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://giftcard.blog.hu/api/trackback/id/tr694858299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása