HTML

Ajándékkártya blog

Hasznos tudnivalók, ötletek, érdekességek ajándékkártyákról, fizetős kártyákról, fesztiválkártyákról. Weboldalaink: www.gift-card.hu, www.pontnekem.hu, www.festipay.hu

Friss topikok

...mert adni jó!

2012.11.09. 11:08 cardnet

Jönnek a multimédiás ajándékkártyák

Címkék: játék multimédia ötletek target ajándékkártya

Ma már a múlt ködébe vész, de az ajándékutalványokkal kezdődött minden. A nyomtatott utalványok után a műanyagból készült, a bankkártyákra emlékeztető, színes kártyák nagyon újszerűek és feltűnők voltak. Ma viszont már olyan sokféle kártyát használunk, hogy csak a különleges megoldásokkal lehet kitűnni a tömegből.

 Nemrégiben a fényképezőgéppel kombinált ajándékkártyáról írtam. Éppen ennek kitalálója, az amerikai Target kereskedelmi  hálózat jelent most meg újszerű ajándékkártya megoldásokkal. (Lelkesedésük nem véletlen, hiszen a legfrissebb piackutatások szerint az amerikai vásárlók 49 százaléka tervezi ajándékkártya vásárlását az ünnepi szezonban.)

 Nyomulásuk egyik iránya a vicces, játékos holmik csomagolása a hagyományos ajándékkártyák mellé. A “varázsceruzát”, aminek vonalait automatikusan követi egy kisautóban ülő kutya, vagy a szarvast, aminek mágnessel növeszthetők az agancsai nyilván a gyerekek fogják imádni.

drowandgo.jpg

 (Az akár 100.000 dollárral is feltölthető kártyákat talán nem nekik szánják.)  Engem ugyan a karácsonyi dalocskát muzsikáló ajándékkártya gondolatától is kiver a víz, de biztos vagyok benne, hogy ennek létjogosultságát is alapos piackutatással tudják bizonyítani. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://giftcard.blog.hu/api/trackback/id/tr394898621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása