HTML

Ajándékkártya blog

Hasznos tudnivalók, ötletek, érdekességek ajándékkártyákról, fizetős kártyákról, fesztiválkártyákról. Weboldalaink: www.gift-card.hu, www.pontnekem.hu, www.festipay.hu

Friss topikok

...mert adni jó!

2012.11.13. 12:45 cardnet

"Ruhát" az ajándékkártyának! Kártyaöltöztetési stílusgyakorlatok!

Címkék: ajándék ötletek csomagolás ajándékkártya

Sokan azért idegenkednek az ajándékkártyáktól, mert nem tudják, hogy lehet egy ilyen ajándékot átadni? Tegyék egyszerűen egy borítékba? Hm, ez olyan "hivatalos".
Csomagolják be és kössék át szalaggal? Ez meg olyan uncsi!

 Szerencsére az ajándékkártya-kultúrában évekkel előttünk járó amerikaiak már számtalan jó ötletet kitaláltak!

 A jégbe fagyasztott kártyáról már korábban is írtam. A CreditCards.com webhely szerencsére további ötletekkel is szolgál. Íme néhány:

1. A karácsony 12 ajándéka: Ahogy az adventi naptáron minden nap új ablak nyitható ki (mögötte egy kis meglepetéssel), úgy a karácsonyfára fellógatott 12 kis ajándékdobozból naponta csak meghatározott számot lehet megnézni. Számozd meg a dobozokat december 24., 25., ill. 26 felirattal, így naponta négy kis ajándékkal lepheted meg szeretteid! Az egyikben rejtőzhet az ajándékkártya!

2.  A bekeretezett ajándékkártya: A kártyát egy kartonlapra erősítve be lehet keretezni. (A kartonlapot a keret méretének megfelelően kell kialakítani.) Ez tulajdonképpen két ajándék egyben, hiszen a "csomagolás" közönséges keretként is felhasználhat. Fontos, hogy a kártyát  úgy kell a kartonlapra erősíteni, hogy onnan később leválasztható legyen. Ha elég kreatív vagy készíthetsz dekupázs technikával saját keretet is!

No more naked gift cards: 3 fun, simple holiday gift wrapping ideas from CreditCards.com on Vimeo.

3. Japán csomagolás: Ha ismered a japán papírhajtogatás művészetét (az origamit), akkor jól tudod, hogy egy darab papírból is csodákat lehet kihozni. Ehhez persze nem elegendő valamilyen közönséges papír, hanem valamilyen különleges (lehetőleg kézi gyártású) csomagolóanyagra van szükséged. Ha ez megvan, már gyerekjáték az egész. (Azért nem árt tanulmányozni ezt a képsorozatot!

4. Könyves kártya - Jó ötlet a könyves ajándékkártyát könyv alakú dobozban, vagy üres lapokból álló könyvben ajándékozni. (Nem állítom, hogy ezeket minden sarkon árulják, de a gyakorlat azt mutatja, hogy beszerezhetők.)

5. Csomagold az ajándékkártyát valamilyen tárgyhoz. Ha nincs jobb ötleted, egy tábla csokihoz. Mindenképpen jobban fog mutatni és hatásosabb lesz, mint "meztelenül".

További csomagolási ötleteid vannak? Miért nem osztod meg velünk?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://giftcard.blog.hu/api/trackback/id/tr244904978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása